Over lichaamstaal en Annelies Batelaan

Over lichaamstaal

Je lichaamstaal zegt veel meer dan je denkt. De gebaren die je maakt, je mimiek en lichaamshouding laten zien wat je voelt, zonder daar woorden bij te gebruiken. In het dagelijks leven besteden we hier echter weinig aandacht aan, zowel bij onszelf als bij elkaar. Kennis van lichaamstaal maakt je bewust van de impact die het heeft in een gesprek. En hoe je het voor je kunt laten werken. In een zakelijke omgeving, maar ook privé.

Kennis van lichaamstaal maakt je bewust
van de impact die het heeft in een gesprek.

Over mij

Mijn naam is Annelies Batelaan. Ik ben gecertificeerd trainer en coach lichaamstaal. Ik heb de Lichaamstaal Trainer/coach opleiding gevolgd bij het Centrum voor Lichaamstaal, ’s Werelds #1 Lichaamstaal Training voor Business.

Met een achtergrond als directeur van een productiebedrijf heb ik in de afgelopen 27 jaar al veel mensen aangestuurd en begeleid.

In 2019 startte ik mijn eigen LCHMSTL praktijk, vanuit een fascinatie voor het menselijk lichaam. Ik vind het lichaam een geweldige machine, zo kwetsbaar en toch zo sterk. Daarbij heb ik een intrinsieke motivatie om anderen te inspireren om zichzelf te verbeteren. In de trainingen en coachingsessies zorg ik met een open, eerlijke en nieuwsgierige blik voor bewustwording en eye-openers.

LCHMSTL
Veerpolder 8
2361 KV Warmond
+31 (0)6 - 51 382 635
info@lchmstl.nl

Volg LCHMSTL op

LCHMSTL is partner van

's Werelds #1 Lichaamstaal Training voor Business

© LCHMSTL 2019